fbpx

Det digitale software.
Systemets talent-program kan:

Teoretisk metoderedegørelse

Metoden i Play Your Talent er af den overbevisning, at alle mennesker har talenter – noget de er særligt gode til. Både hjerneforskning, psykologiske teorier og personlighedstest peger på, at mennesker har udviklet særlige præferencer, styrker og talenter på forskellige områder gennem opvæksten, og at det betyder noget for både motivation, effektivitet og drive-faktor hos mennesker, at de sætter deres styrker og talenter i spil*.

Hvordan skal talentbegrebet forstås i denne metode?

Talentbegrebet er en kobling af erfaringer, præferencer og styrker. Det man har talent for, er noget man har udviklet gennem opvæksten – det er noget man har øvet og styrket mere eller mindre ubevidst i mange timer og i mange år.

Inddrager man hjerneforskning, NLPs (neurolingvistisk programmering) teoretiske tilgang og PHD doktor Britt Andreatta i forståelsen af talentbegrebet, findes der en simpel måde at lære og forstå terminologien på:

  • Neuronerne/forbindelserne i hjernen er dannet som tykke på dét, man har talent for – dvs. det man har trænet meget (mere eller mindre ubevidst) og dermed får energi af.
  • Neuronerne/forbindelser i hjernen er dannet som tynde på dét, man ikke har talent for – dvs. det man har trænet lidt eller slet ikke og dermed mister energi af.


Der eksisterer mange andre forklaringsteorier indenfor hjerneforskning, der beskriver begrebet dybere og på en langt mere detaljeret måde, men skal man blot forstå den tankegang, der gør sig gældende i den anvendte metode, er det ikke nødvendigt med grundigere forklaring.

Metoden er udviklet med henblik på, at langt flere mennesker får øjnene op for deres talentpotentiale, og at virksomheden efterfølgende kan få dette positivt i spil.

Kontakt os

Vil du i kontakt med Play Your Talent? Har du lyst til et uforpligtende møde, hvor du kan høre om systemet, og opleve hvordan det kan skabe værdi for netop dig og/eller din virksomhed?