fbpx

Case: My Cruise

Hvad var udviklingsfokus?

My Cruise har en stærk vækststrategi for deres forretning og i den forbindelse havde de valgt at sætte stort fokus på deres medarbejdere og give dem et kompetenceløft, så hele deres team får et nyt niveau i forhold til deres vækststrategi.

Unknown-3

Hvad var processen i steps?

Vi lagde ud med et afklarende formøde om mål og ønsker, og herefter udarbejdede vi en projektplan for selve processen og præsenterede den på ejermøde.

Processen var følgende:

  • Play Your Talent tog med MyCruise på personaletur og startede med et samlet kickoff. Via app’en spillede vi talenter frem og ud fra resultaterne gik vi i dybden med at forstå hinanden og de forskellige behov, hvert team har i deres arbejdsprocesser.
  • Ledelsen fik herefter en ledersession, hvor vi gennemgik deres lederteams dynamik og gav vejledning og sparring på de forskellige teams.
  • Dagen efter opsamlede vi igen på teamet og gik videre med workshops omkring, hvordan MyCruise kunne arbejde mere talentfuldt sammen og hvilke arbejdsprocesser, der kunne optimeres.
  • Vi afsluttede med gennemgang af de løsninger, der var blevet udarbejdet og sluttelig en opsummering.
  • Herefter udarbejdede Play Your Talent en tiltagsplan og gennemgik den med lederne.
  • Planen følges nu op løbende månedligt med direktørerne.

Hvad var outcome?

MyCruise fortæller, at de har fået bedre forståelse for hinanden og mere effektiv kommunikation, samt færre konflikter og frustrationer.

Derudover, er der et øget fokus på, at alle medarbejdere bruger deres talenter og styrker bedst muligt, hvilket giver øget medarbejdertilfredshed og mere effektivitet.

Din oplevelse som underviser

”Jeg oplevede virkelig en transformation på meget kort tid. Det at vi arbejdede over flere dage, gav et meget stærkt resultat og forankrede deres læring hurtigt.”

Iris Engelund, CEO og Founder, Play Your Talent

Iris og Play Your Talent var og er en game changer for MyCruise, og har været med til at forbedre kultur, trivsel og medarbejdertilfredshed.

Vi kan absolut anbefale Iris og hendes Play Your Talent program.
Claus Jensen (Adm. direktør & Partner) og
Nicki Olsen (Salgsdirektør & Partner)