fbpx

Webinarer

Online events
"Få et indblik og præsentation af Play your talents mange muligheder"
Webinar 1. februar
Onsdag 1. februar kl. 13.- 14.30
Online events
"Få et indblik og præsentation af Play your talents mange muligheder"

Dit drive og hvordan dit særlige talent spiler sammen med andre i samarbejde og ledelse er ekstremt vigtigt for din performance og succes!
Du performer op til 6 x gange mere i din rolle og opgaveløsning og opnår 3 x højere livskvalitet, hvis du er i spil og ledes rigtig.
Om dine talenter er i spil eller ej er derfor særlig vigtigt.

Derfor får du nu dette enestående tilbud om at komme webinar med Iris Isabella Engekund, CEO & FOUNDER af PLAY YOUR TALENT.

På webinaret får du mulighed for at få indsigt i dit særlige talent, via den innovative app, Play Your Talent, som er et digitalt forskningsbaseret værktøj, baseret på gamification – lidt ligesom “Kahoot”.

www.playyourtalent.com

Vi kalder resultatet indsigt i den menneskelig matematik, der gør tingene håndgribelige og håndterbare! 

Det værdiskabende ved denne workshop:

  • Du får en større forståelse af dit særlige personlige talent
  • Du får indsigt i, hvordan du kan øge din effektivitet og motivation markant
  • Du får vigtig indsigt i, hvilken rolle og opgaver der er de rigtige lige præcis for dig for at du får succes
  • Du får en øget forståelse og værktøjer til, hvordan samarbejde og effektivitet kan forbedres
  • Du får værktøjer til, hvordan konflikter og misforståelser minimeres
  • Er du leder, får du stærke lederværktøjer til at skabe effektive teams

Teoretisk metoderedegørelse
Metoden i Play Your Talent er af den overbevisning, at alle mennesker har talenter – noget de er særligt gode til. Både hjerneforskning, psykologiske teorier og personlighedstest peger på, at mennesker har udviklet særlige præferencer, styrker og talenter på forskellige områder gennem opvæksten, og at det betyder noget for både motivation, effektivitet og drive-faktor hos mennesker, at de sætter deres styrker og talenter i spil.

Hvordan skal talentbegrebet forstås i denne metode?
Talentbegrebet er en kobling af erfaringer, præferencer og styrker. Det man har talent for, er noget man har udviklet gennem opvæksten – det er noget man har øvet og styrket mere eller mindre ubevidst i mange timer og i mange år.
Inddrager man hjerneforskning og NLPs (neurolingvistisk programmering) teoretiske tilgang og PHD doktor Britt Andreatta i forståelsen af talentbegrebet, findes der en simpel måde at lære og forstå terminologien på:

  • Neuronerne/forbindelserne i hjernen er dannet som tykke på dét, man har talent for – dvs. det man har trænet meget (mere eller mindre ubevidst) og dermed får energi af.
  • Neuronerne/forbindelser i hjernen er dannet som tynde på dét, man ikke har talent for – dvs. det man har trænet lidt eller slet ikke og dermed mister energi af.

Der eksisterer mange andre forklaringsteorier indenfor hjerneforskning, der beskriver begrebet dybere og på en langt mere detaljeret måde, men skal man blot forstå den tankegang, der gør sig gældende i den anvendte metode, er det ikke nødvendigt med grundigere forklaring.

Metoden er udviklet med henblik på, at langt flere mennesker får øjnene op for deres talentpotentiale, og at virksomheden efterfølgende kan få dette positivt i spil.

”At kende sine talenter er et stærkt værktøj til at styrke tolerancen for vores forskelligheder, skabe motivation, arbejdsglæde og øge effektiviteten i forbindelse med opgaveløsning. 
Derudover et det et nyttigt værktøj til at finde ud af, hvordan det enkelte menneske kan blive ved med at fastholde sit drive”. Iris Isabella Engelund 

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på info@playyourtalent.com