fbpx

Kort om GAIS

GAIS er en digital platform

For teams, individer eller hele virksomheden

Mål, forstå og forbedr arbejdslysten med indsigter og værktøjer

Forskellige abonnementstyper til forskellige behov

Gais – trivsels måling

Al forskning viser, at arbejdslyst har en markant positiv effekt på engagement, motivation og kreativitet. Derfor er det en meget profitabel investering at prioritere at arbejde aktivt og målrettet med at forbedre arbejdslysten. 

Hos Play Your Talent har vi valgt GAIS som strategisk samarbejdspartner med deres operationelle værktøj, som gør det nemt og håndgribeligt at arbejde med trivsel.

GAIS – mål, forstå og forbedr jeres arbejdslyst 

GAIS står for ”God Arbejdslyst Indeks Score” og er et datadrevet værktøj, der understøtter arbejdslyst og dermed engagement og motivation.

Arbejdslyst er konkret og målbart

Arbejdslyst kan virke som et diffust begreb, men er i praksis meget konkret og noget, vi kan måle på og forbedre. GAIS er baseret på omfattende forskning fra God Arbejdslyst Indeks der systematisk undersøger de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten. GAIS skaber nemlig overblik over, hvordan det står til med disse faktorer hos Jer og hvor I kan sætte ind for at skabe større arbejdslyst. 

Med GAIS får I blandt andet: 
• En overordnet rapport med et samlet billede af arbejdslysten samt særskilte rapporter for alle de enheder, I ønsker 
• Mulighed for at gå på opdagelse i undersøgelsens resultater via en hel række brugervenlige funktionaliteter 
• Hjælp til at prioritere indsatser 
• Individuelle rapporter til alle medarbejdere
• Målrettede anbefalinger og udviklingsprogrammer, der er lette at handle på og støtter både ledere og medarbejder til en udvikling mod bedre arbejdslyst. 
 
Forløb med GAIS & Play Your Talent
I et forløb med GAIS starter vi med en måling af arbejdslysten ”as is”. På baggrund af denne måling tilrettelægger vi et værdiskabende forløb med Play Your Talent som værktøj til at styrke arbejdslysten og trivslen til det ønskede ”to be” i jeres virksomhed. Måling laver vi igen undervejs eller efter endt forløb for at dokumentere og følge med i effekten af indsatsen med Play Your Talent og andre tiltag. 
 
Hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at øge trivslen og arbejdslysten hos jer. 
Kontakt os her: