fbpx

Den talentfulde samtale M3

Motivation -> Mening -> Mål

Et koncept for samtaler mellem leder og medarbejder

M3 – Motivation, mening og mål

Hvis du og jeres virksomhed vil skabe en ramme for at arbejde med strategisk talentudvikling og trivsel i hverdagen, er konceptet M3 noget for jer.

Vi har udviklet et koncept, hvor der nemt skabes fokus på motivation, mening og mål når man bruger konceptet, og som er enkelt og nemt at implementere.
Konceptet er designet til at understøtte jeres eksisterende arbejdsgange. Dvs. at det I gør i forvejen ikke skal erstattes af noget nyt, men at konceptet vil være et løft.

Resultatet ved brug af M3 konceptet er, at motivation, performance og arbejdslyst øges markant.

M3 er et opgør med de meningsløse samtaler

Mange ledere oplever, at de mangler færdighederne og forståelsen til at facilitere individuelle samtaler, så de skaber mening hos medarbejderne, og for mange ledere og medarbejdere er samtaler som MUS noget som bare skal overstås. Har man den indstilling dræner samtalerne både leder og medarbejder for energi og engagement.

Derfor er det på tide at der skabes en ny metode til at afholde samtaler, så vi får værdi ud af den dyrebare tid vi bruger på at afholde Mus samtaler og andre udviklingssamtaler.

Sådan fungerer det

M3 konceptet består af en metode hvor der skabes fokus på motivation, mening og mål via digitale understøttende værktøjer.

  1. Med appen Play Your Talent afdækkes talenterne og herved motivationsfaktorerne.
  2. Særligt designet forberedelsesskema giver fokus på det relevante, samt nem trivsels indikation ved at se på om talenterne er i spil.
  3. Med de specielt designede M3 kort skabes der dynamik og mening i samtalen.
  4. Play Your Goals støtter løbende udvikling, opfølgning og skaber synlige resultater.

Sådan kommer man i gang

Vil man bruge konceptet får man træning via en workshop og udleveret materiale, så man er godt klædt på til at rulle det ud i egen virksomhed.

Værdi ved M3

  • Sikrer en meningsfuld og motiverende samtale
  • Træner lederne til at lede forskelligheder, skabe engagement og fremdrift hos den enkelte medarbejder
  • Skaber den optimale ramme for medarbejdernes udviklingsproces.