fbpx

Online kurser

Online kursus: Ledere og medarbejdere

Køb adgang til kurset

I dette kursus får du en spændende viden og træning i, hvordan du kan arbejde med din personlige talentudvikling og sætte dit talent i spil – sammen med dine kolleger.


Du får en grundig gennemgang af alle talenters adfærd og hvad man skal være opmærksom på, når man samarbejder med forskellige talenter.
Forstår man at bruge denne viden om eget talent og være nysgerrig på andres talenter, kan man opnå et langt mere produktivt, respektfuldt og rummeligt samarbejde.
Som leder bliver du dygtigere til at lede talenter, sætte den rette ramme omkring talenter og opnå langt mere motivation og arbejdsglæde hos medarbejdere.

NB: Kurset forudsætter, at du har en talentprofil, og er udviklet til at kunne genopfriske viden fra en Play Your Talent kickoff/workshop. Så du er klædt på til at onboade nye medarbejdere, så de får samme viden som resten af teamet/virksomheden.

Play Your Talents mission er, at du vil få indsigt i dine evner og talenter, som vil give dig en solid platform til at træffe gode beslutninger – for dig selv og din fremtid. Vi tror på, at denne indsigt vil åbne døre for dig og give dig muligheden, for at skabe en fremtid, der er i overensstemmelse med din sande passion og formål.

 Sæt dit talent i spil – personlig udvikling

Køb adgang til kurset

I dette kursus får du en masse god viden og træning i, hvordan du kan arbejde med din personlige udvikling og sætte dit talent i spil. I kurset får du 3 timers træning og adgang til at afdække dit talent og mulighed for, at lære hvordan du skal sætte dit talent i spil. 

Ved at investere i dig selv og vælge at afdække dit talent, åbner du døren til en dybere forståelse af, hvem du er, og hvad der motiverer dig. At kende dit talent og handle ud fra dit talent vil give dig et afgørende redskab til at styrke din motivation, drive og engagement, så du føler en større mening og tilfredshed generelt. Ved at kende dit talent, vil du også opnå klarhed om, hvilken karrierevej, der passer bedst til dig. Du vil opdage, hvilke roller og opgaver der giver dig mest glæde og tilfredsstillelse og denne viden vil hjælpe dig med at fokusere din energi og tid på områder, hvor du har størst potentiale for succes og personlig vækst.

Play Your Talents mission er, at du vil få indsigt i dine evner og talenter, som vil give dig en solid platform til at træffe gode beslutninger for dig selv og din fremtid. Vi tror på, at denne indsigt vil åbne døre for dig og give dig muligheden for at skabe en fremtid, der er i overensstemmelse med din sande passion og formål.

Basic-Admin/leder/underviser

Køb adgang til kurset

I dette kursus vil du få grundig træning i brugen af Play Your Talent-platformen, som vil ruste dig til at mestre talentudvikling på egen hånd.


Gennem informativ og engagerende “how-to”-videoer vil du blive guidet igennem alle de nødvendige trin. En guide til effektiv navigation og udnyttelse af platformens funktioner, så du er klædt på til at kunne undervise teams/grupper.

Ud over dette får du værktøjer til at arbejde med målsætning og udvikling via Play Your Goals programmet.

Den talentfulde M3 samtale

Køb adgang til kurset

I dette kursus vil du få et fuldt M3 koncept til at holde samtaler med motivation, mening og mål. Metoden vil styrke dine evner som leder og løfte samtalerne til et nyt niveau. I kurser er alt materiale du skal bruge, samt en lederworkshop til alle ledere, der skal afholde samtalerne. 

Gennem kurset vil du få adgang til vores powerfulde og simple operationelle M3 koncept og få materiale, der vil styrke dine evner som leder til at føre meningsfulde samtaler med dine medarbejdere. I konceptet bliver du præsenteret for teknikker til at motivere dine medarbejdere, skabe meningsfulde dialoger og anvende vores digitale mål program, som følger op på udviklingen mellem samtaler.

Kurset indeholder en håndbog og skemaer til samtalerne og en lederworkshop så hele ledergruppen efter denne træning, kan afholde meningsfulde samtaler.

Ved at implementere dette koncept vil du være med til at skabe en kultur præget af meningsfulde samtaler, der styrker engagement og arbejdsglæde blandt dine medarbejdere.

Vi i Play Your Talent er overbeviste om, at dette kursus vil være en berigende og givende oplevelse for dig som leder. Uanset om du allerede har erfaring med at føre samtaler med dine medarbejdere eller er ny i lederrollen, vil dette kursus give dig et stærkt grundlag at føre meningsfulde samtaler og opnå positive resultater i din ledelsesstil.

Hvis du ønsker en dybdegående workshop, hvor vi faciliterer træningen, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på www.playyourtalent.com, så kan vi skræddersy en workshop, der passer præcis til jeres behov.

Play your talent learning – English course

Køb adgang til kurset

In this online course, you will, through 10 inspiring instruction videos, gain a thorough understanding of what talent development is and why it is so important for the company’s growth, as well as a thorough introduction to “Play your talent” as a tool and a manual for better development interviews with meaning, resulting in increased employee motivation.